Já jsem četla její knihy a vzala si z nich to pro mě podstatné a přijatelné. V tom dokumentu šlo o dost specifické případy a děti se závažnými poruchami. Myslím, že se z toho zase dělá zbytečně humbuk, jako kolem všeho. Nechápu, proč lidi potřebují vždycky přesně postupovat podle někoho bez odchylky. Na každé dítě neplatáí a ani nemůže platit absolutně stejná výchova. Paní J.P. mi připadá hodně zkušená a moudrá žena, to ale neznamená, že musím všechno dělat podle ní a že s ní musím souhlasit ve všem. Např. i pan Zdeněk Matějček, uznávaný odborník, ve svých publikacích pozdějšího data měnil názory na věci, které hlásal 20 let předtím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.