| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky všem,
no já vařím malé kaše na přeskáčku máme tu istantní od nestlé rýžovou a ovocnou,a mezi tím uvařím klasickou krupici a tak pořád dokola. Dnes jsme si na oběd dali rajskou s písmenkama do polívky a jak nám to šmakovalo. Jinak malá sní tu malou přesnídavku celou a to jí tam rozdrobím ještě piškoty,velkou máme na dvakrát. Taky jogurt nebo pribiňáček a tak sní celej s tím problém nemá jen s tou lahví to jo s tím bojujem a nechceme.
No a jinak máš pravdu já jsem z Brna a je to rozdíl žít ve městě a na venkově,obojí má své pro a proti,co se mě týče mě nevadí žít tam kde žiju,ale vadí mi jedno dostupnost školky,školy kroužků atd... s tím je to tu naprosto otřesný až nedosažitelný a třeba tady ve vesnici jsme teď jediný s malým mimčem pak je tu až dvou letý chlapeček takže po této straně taky žádný med.
Schází nám kamarádky a až bude Terezka větší ani si tu nebude mít s kým hrát,zbudou jí jen sourozenci a to není vždy to nej.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.