| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Terezka je, ale jedlík ~w~ Super !
Máš pravdu, že pokud má člověk doma puberťáky vidí a řeší praktický věci zase jinak. Ty na zahradu vyženeš, ale nadšeně na ní asi pobíhat nebudou. ~t~ S malejma dětma to jde,kdyby naše holky byly velký a řekla jim, že se z Prahy stěhujeme na venkov nevím co by mi řekly. Jak daleko mají tvoje děti školu? Dojíždění není žádný med.Pořád slyším jak se šetří a ruší autobusová spojení. Fakt lituju děti co musejí pak někde hodinu čekat na autobus aby se dostaly domů a nebo do školy. Já dojížděla do práce dočasně z Benešova přes rok vlakem a ztratila jsem tak přes tři hodiny denně. Děsný.
Teď v Praze máme mateřské centrum dokonce pod barákem, mohla bych se tam spouštět na laně s dětma ~:-D , tím pádem může Anička chodit i na kroužky a školku máme 5 minut od baráku. Myslela jsem, že Aničku do školky ani nevezmou. U zápisu jsem řekla, že čekám druhé a učitělka si hned udělala poznámku. Nakonec naše Praha brala snad všechny děti i ty, které mají mámu doma. Velká výhoda byla mít děti v létě, protože kdyby byla narozená např. v lednu nikdo by mi nedržel místo do jejích třech let. Obě holky mám o prázdninách takže v tomhle velká výhoda. S Adél můžu být doma,ale jen dva roky a pak musím do práce a nebo něco vymyslet.
A nedívala jsi se tady na rodině na diskuzi dle regionu? Třeba by se našla nějaká maminka z tvého okolí?
Já takhle poznala novou bezva kamarádku se stejně starou holčičkou. V mém okolí jsem byla první kdo měl mimi a nebylo s kým si popovídat o dětech. Holky se znají od třech měsíců a jsou velké kámošky.

Holky dobrou, klidnou noc ~h~ a zítra hezkou neděli pa pa

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.