Terezka je, ale jedlík
Super !
Máš pravdu, že pokud má člověk doma puberťáky vidí a řeší praktický věci zase jinak. Ty na zahradu vyženeš, ale nadšeně na ní asi pobíhat nebudou.
S malejma dětma to jde,kdyby naše holky byly velký a řekla jim, že se z Prahy stěhujeme na venkov nevím co by mi řekly. Jak daleko mají tvoje děti školu? Dojíždění není žádný med.Pořád slyším jak se šetří a ruší autobusová spojení. Fakt lituju děti co musejí pak někde hodinu čekat na autobus aby se dostaly domů a nebo do školy. Já dojížděla do práce dočasně z Benešova přes rok vlakem a ztratila jsem tak přes tři hodiny denně. Děsný.
Teď v Praze máme mateřské centrum dokonce pod barákem, mohla bych se tam spouštět na laně s dětma
, tím pádem může Anička chodit i na kroužky a školku máme 5 minut od baráku. Myslela jsem, že Aničku do školky ani nevezmou. U zápisu jsem řekla, že čekám druhé a učitělka si hned udělala poznámku. Nakonec naše Praha brala snad všechny děti i ty, které mají mámu doma. Velká výhoda byla mít děti v létě, protože kdyby byla narozená např. v lednu nikdo by mi nedržel místo do jejích třech let. Obě holky mám o prázdninách takže v tomhle velká výhoda. S Adél můžu být doma,ale jen dva roky a pak musím do práce a nebo něco vymyslet.
A nedívala jsi se tady na rodině na diskuzi dle regionu? Třeba by se našla nějaká maminka z tvého okolí?
Já takhle poznala novou bezva kamarádku se stejně starou holčičkou. V mém okolí jsem byla první kdo měl mimi a nebylo s kým si popovídat o dětech. Holky se znají od třech měsíců a jsou velké kámošky.
Holky dobrou, klidnou noc
a zítra hezkou neděli pa pa