To je mi tě líto
![~Rv](/g/s/9.gif)
My jsme ji měli před lety v akváriu se závojnatkami. Já myslím, že od začátku do úplného konce, kdy měly ryby v podstatě čistou vodu to trvalo snad měsíc a půl? Ale byla to piplačka. Ony jsou závojnatky dost velká "prasata" i bez nemoci, a v případě krupičky jsem jim musela filtr a část vody čistit a měnit snad denně. Žádná z ryb se neodebrala do věčných lovišť
![~R^](/g/s/10.gif)
Ale teď mi dochází, že se jim na tělech objevovala snad postupně. Prostě vždycky, když jsem už myslela, že je konec, tak se objevily další tečičky...
V pátek jsem mluvila se sousedem kterej říkal, že si ji před nedávnem taky dotáhli domů a až na 2 rybky, jim vychcípalo celé akvárium!
![~Rv](/g/s/9.gif)
![~Rv](/g/s/9.gif)
![~Rv](/g/s/9.gif)
Přišla na to řeč, když jsem mu říkala o trápení s hnědými šneky, které jsem si dotáhla s rostlinou. Říkala jsem, že na ně nic nefunguje, Heleny je nežerou a i když do té vody liju "litry" jedu, stejně tam jsou... Tak mi povídal, jestli nechci pár naběraček té jejich vody
![~;)](/g/s/2.gif)
![~t~](/g/s/20.gif)
Docela mě tím pobavil, i když je mi líto, že u nich to takhle dopadlo. Sousedka je letitá akvaristka, tak je vidět, že někdy se prostě nedaří i zkušenému
![~d~](/g/s/29.gif)
Nám ryby nechcípají. Já je nosím zpět do zverimexu, protože starost o 10 akvárií bych nezvládla a jak ty ryby rostou, pořebují více a více místa.
Držím palce, ať nad nemocí zdárně zvítězíte