Přidat odpověď
Ahoj hospodyňky,
bylo mi do domácnosti dovoleno koupit si na narozeniny další krám a vzhledem k tomu, že jsem se docela dosti v poslední době přeorientovala na zdravou stravu, zaujaly mě tyto dva výrobky.
Zajímá mě jestli někdo máte, jak často používáte, na co a co si myslíte, že třeba doma využiju více.
Stravujeme se dosti "nudně", hranolky a smažené věci nejíme, ale na tom actifry mě zaujalo, že opeče mi maso na kostičky, kuličky z mletého masa, zeleninu apod. Normálně to dělám na pánvičce u které stojím a musím míchat a tuku dávám taky výrazně více. Na parním hrnci mě zase zaujala ta zelenina a ryby, které teda na pánvi dopadnou mnohdy všelijak.
Tak šup sem s nápadama a radama. U nás v rodině to nikdo nemá, tak jsem to nikdy neviděla v akci :)
Předchozí