Ahojky maminky,obracím se na Vás s prosbou jestli jste některá neřešila tento problém a nebo nezažila.Mam 6ti-letého syna Kubíčka.Když jsem byla těhotná opustil mě přítel.V té době mě setřenice seznámila s mužem se kterým jsem se začala stýkat,kterému vůbec nevadilo,že jsem těhotná a dokonce se těšil až se malý narodi.Stýkali jsme se stále víc a víc.Poté když už byl syn na světě a bylo mu už 10měsíců mi nabídl aby jsme se k němu nastěhovali,že nas chce mít u sebe(nyní už je to můj manžel
).Hodně jsem to zvažovala a nakonec jsme souhlasila,protože jsme si moc vážila toho,že mě chce i když mám dítě.Bavili jsem se o tom,že až Kubík začne mluvit,jak mu bude říkat,jestli Táto nebo Strejdo.Nakonec jsme dospěli k závěru,že když je s námi od narození a jeho biolog.otec o nej nejeví zájem,že mu dude říkat táto.No jenže najednou se zrovna tento týden po 6ti letech jeho biolog.otec ozval.Do té doby jsme se viděli jen dvakrát u soudu,řešili jsme alimenty.Chce abych se co se týče Kubíka obracela na něj,prý je to přece jeho syn,najednou
,neměla jsem slov.Ale to mě teď tak netrápí,spíše ta otázka,že už je to tu a že už má Kubík větší rozum a já mu musím říci,že má biolog.otce.Máme z toho s manželem tak trochu strach jak mu to vůbec říct a jak na to bude Kubíček reagovat,toho se bojím nejvíc.Proto bych Vás chtěla moc poprosit o radu jak na to,jestli jste to některá neřešila.Bubu moc ráda když se ozvete.Mějte se moc hezky a děkuji papa Marťula