| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holky,
díky, ony jsou ty představy možná naivní, ale asi spíš nadšené, prostě chuť něco dělat....jinak s Aidou a Len jsem třeba docela v kontaktu, takže už jsem dost věcí zaznamenala...A nejen s nimi...

Jinak to s tou speckou je u mě tak, že jsem se původně chtěla věnovat dětem s dys- poruchami. No a pak se mi postupně v hlavě nabalovalo, kam až ta problematika sahá, začala jsem si promítat další a další souvislosti....

Je mi jasné, že jedna Iva nestačí ~;). Ale pořád si říkám, že každý takový člověk na škole může nějakému tomu dítěti a jeho rodičům pomoct. Pawlla si možná vzpomene, jak jsem tu loni zhruba touhle dobou hledala informace o asistenci. Jenže tady v okolí jsem nenašla školu, kde by asistenta potřebovali (chtěla jsem dělat pedagogického, ne osobního), takže jsem nakonec skončila alespoň jako dobrovolník v azylovém době. No a pak mě napadla ta specka, když už jsem doma, tak toho využít.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.