Přidat odpověď
Koupili jsme před 12lety 120let starý dům, kompletní rekonstrukce aby jsem se do něj mohli nastěhovat trvaly pár let (o víkendech), nebyla tu koupelna, WC, voda a elektrika...zbytek doděláváme do teď a stále není hotovo. Za tu dobu máme děti, vše se táhne z jednoho platu, hypotéku jsem si naštěstí na vše brát nemuseli....ale jestli bych do toho šla znovu nevím. Postavit nový by bylo mnohdy jednodušší a rychlejší. Ale zase máš kde bydlet a jak se něco našetří, dá se to do baráku...problém je když se dělají třeba okna nekoupit ty nejlevněšjí jen aby byly. Dostali jsem před 7 lety okna od tchánovců, tenkrát patřily k těm lepším...dneska by jsem je nejradši vyhodili do popelnice a zřejmě to budeme muset brzy udělat a vyměnit je. jen se nám do toho nechce...a tak je to se vším. Kvůli penězům jsme občas museli snížit kvalitu a teď po letech je to škoda, jsou úplně jiné možnosti, šlo by vše udělat jinak a ještě levněji. Přesto že je partner z oboru je to opravdu velmi náročné.
Na druhou stranu máš k domu jiný vztah než kdyby sis nechala postavit nový na klíč a do roka se do něj stěhovala.
Předchozí