Přidat odpověď
No a místo taveného sýru Lučinu nebo nějaké Žervé, Gervais či co podobného. Já teda kupuju jen natural bílé a dávám si do toho na co mám chuť (pažitku, ředkvičky, rajčata, papriky)... ale jsou v milionech chutí.
Já teda hubnu, takže dávám Lučinu linii. Přiznávám, že taveňák light občas kupuju, na svačinky v terénu je to dobrá rychlovka, ale souhlasím, že asi kvalitou by bylo lepší koupit plátkový sýr a podmazat trochu máslem + rajčátko.
Rajčata miluju nade vše, a rajské omáčky u nás jsou skoro furt, i proto že děti na ni utáhnu kdykoliv. Když už musím zahustit, používám celozrnnou bio mouku, nebo jak už tu někdo psal, pod maso dávám hodně cibule a ta zahustí sama.
Dobře se dá i s polévkama. Jakoukoliv zeleninu do vody a pak je tyčákem rozmixovat. Občas přidám trochu mléka když to vypadá moc zdrcle, dětem dávám i smetanu. Ale třeba brokolicovo-květáková je úžasná a není tam kapka tuku ani smetany. O rajské ani nemluvím, s trochou natural rýže je výborná, bez nutnosti zahušťovat.
Předchozí