| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no tak já to tam našla
cituji např.:
-knížky prohlíží, ještě před měsícem jsem měla pocit, že ho baví je jenom zavírat a otvírat, že je prohlíží z čistě technického hlediska, dnes již občas ukáže na nějaký obrázek (ukazuje palcem), ukazuje ale pouze na obrázky, které jsem mu někdy před tím ukazovala já, pozornost u toho nesdílí

pak je to tam ještě zmíněno u ukazování na konci článku.

No já to chápu tak, že si ukazuje obrázky v knize jen tak pro sebe a nečeká nějakou komunikaci - prostě opakuje činnost, kterou už jednou (samozřejmě asi vícekrát) dělal, ale zatím úplně nechápe k čemu to ukazování slouží ..... ale zase mi to v jeho věku nepřijde úplně nepřirozené.

Nebudu ani hádat jakou dgn. může chlapec mít na to nejsem dostatečně vzdělaná, osobně matce přeji, aby neměl žádnou. Jde k výbornému odborníkovi, tím v tuto chvíli udělala maximum. Osobně si myslím, že tady jde o to spíš ulevit duši a popovídat si s někým, kdo vyjádří pochopení, které v rodině asi nenalézá. Nic jiného se od internetové diskuze asi moc očekávat nedá - vypsat se ze svých obav a přečíst si zkušenosti ostatních.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.