Ahoj holky děkuji za podporu. Včera to vypadalo asi nejblběji, zjistili, že ten sajrajt napadl i mozek, ale dnes zlom k lepšímu a malou probudili a odpojili od přístrojů a dokonce si dopřává mateřské mlíčko od maminky, tak snad už se ten nahoře trochu polepší a nenastolí další pohromu. Modlíme se za celou rodinu a i já jsem se z toho v neděli sesypala a malý je od té doby závislák a bojí se. Cítí, že maminka není v pořádku. Pokud to dobře půjde a už se nic nevyskytne, tak by si malou mohli dovézt za měsíc domů.Ještě jednou díky holky, moc mi pomohlo, že jsem to mohla vyventilovat
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.