Zažila jsem to také, ve 22.tt.mi vyvolávali porod. Na porodním sále jsem ležela několik hodin a vedle mně se mezitím narodilo maminkách za tu dobu několik dětí. Situace byla o to horší, že to bylo již několikáté neúspěšné těhotenství a já ztrácela naději, že někdy budu mít dítě a pomalu ztráceloa i sílu znovu otěhotnět ze strachu, že se to bude opakovat. Měla jsem deprese, ale čas je lék. Dnes je to už 12 let a máme dvě krásné zdravé děti- holčičky-jednu jsme adoptovali, druhá se nám naroduila. Jsme šťastní a na "zlé období" už skoro zapomněli. Když si občas vzpomenu, už to nebolí. Přeji hodně síly.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.