Ahoj holky,tak jsem se prisla po dlouhe dobe podivat,jestli tady nahodou nekdo neni a ono ano. Budu muset zavitat casteji... Ani nevim,kdy jsem tady naposledy byla.... Iva a Hanka jsou obe na FB,takze fotky mojich drachych ratolesti a aktivit muzou videt pravidelne... Pro Pafcu je asi novinka,ze mame od listopadu pejska. Taky jsem se po xlet nechala ostrihat uplne nakratko.... V New Jersey ted byli zimni prazdniny,tak jsme vyrazili s partou lidi na hory. Akorat dovolit si hory je teda hodne a hodne setreni. To ale v CR asi taky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.