Přidat odpověď
Chci se zeptat, jsem čerstvě rozvedená, teď potřebuji vyřešit majetkové vyrovnání, které se týká bytu 2+1 ve kterém bydlím s dcerou, musím ho vyplatit polovinou částky. Jak mám postupovat...bývalý manžel žádá částku se kterou nesouhlasím, máme byt v původním stavu, stará kuch.linka,wc, koupelna, umakartové jádro, prostě vše původní. Dům je po celkové revitalizaci, okna, střecha,výtah, fasáda apod. Ceny bytů šly dolů, ex má představu polovinu 400tis. z ceny 800tis. Byt je v Ostravě. Já se koukala na ceny bytů podobného rázu jak ten náš a troufám si říci že ty ceny se pohybují okolo 700tis. Dokonce v našem dome se prodává stejný byt , ale má rekonstrukci, nová wc+koupelna, nová kun. linka, podlahy. My máme vše původní, byt prodává za 750tis. Poslala jsem na email ex tenhle inzerát at s epodívá za kolik se prodává byt v našem domě. On mi na to napsal, že já se mám zase podívat na cenovou mapu ministerstva financí, z toho obvykle vycházejí posudky...Tak to je blb napadlo mě hned. Určitě si nechám udělat odhad bytu a co dál....?
Předchozí