já už mám skoro dvouletou vnučku od syna.Taky se snažím "nekecat do života",ale když jsem snachu viděla s břichem jak kouří,tak mi to rvalo srdce. Ani při kojení se cigarety nevzdala. Mladí u nás naštěstí nebydlí,ale jejich styl života potopený v dluzích co nesplácejí a celková nezodpovědnost se podepíše na dítěti a to je mi líto.A to prababička (moje máti) ta jen nad nima brečí.Trochu finančně samo pomáháme a zároveň nás žere,že mají na cigára a na "pařby"......ale s plínkama šetří.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.