| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Maceško, předně gratuluju, miminko vám přinese spoustu radosti do života. Pokud ale můžu něco poradit, tak jí nepomáhejte až moc. Moje sestra taky měla miminko v 19, zůstala bydlet u nás, do roka se rozvedla a zůstala u nás /odkud já jsem mezitím vypadla/ dalších 10 let. Za tu dobu se o domácnost, vaření, úklid, prostě všechno, starala mamka a prakticky jí i malou vychovala. Ségra jenom jezdila s kočárkem, později s malou do kroužků a na výlety. Dnes je jí (sestře) 40, "malé" 21 a kromě ní má ještě 4letého kluka. Dodneška neumí vařit a sama se o kluka není schopná postarat. Dokonce aby si mohla doma např. vytřít, musí dát malého na hlídání - kam? Samozřejmě k našim! Tak si zvykla na jejich pomoc, že sama nezvládá vůbec nic. Takže pozor, aby miminko vaší Zuzky nebylo spíš jako její mladší sourozenec. Samozřejmě jí pomáhejte, ale maminkou bude ona. Neznám ji, asi není jako moje sestra, aby vaši pomoci zneužívala, ale její dítě - její zodpovědnost.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.