mažu samozřejmě mastičkou doporučenou od dr. pudr mám teda taky,ale moc jsem ho dávat nechtěla, samozřejmě jak to tak bývá mám na výběr pohotovost a naše dr. má příští týden dovolenou,takže můžu informovat leda zástup a s naší to probrat později. tak spíš hledám jestli si poradíme sami, pokud se bude horšit, teplota bude trvat a tak, pojedu na pohotovost. Jen jsem myslela jestli nevíte co by šlo na ten obličej, něco tak dobrého jako hypermangan
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.