Jj to jsem četla, že oni totiž Aymary žerou hodně ovoce, a proto řidší trus. To bych přežila kdyby neměli lítat po místnosti. V kleci by mi to bylo šumák - dávala bych tam stejně zase kočkolit a ten pohltí zápach i tu vodu
![~R^](/g/s/10.gif)
Spíš je to horší kvůli se zrním a vším mimo přístřeší
![~k~](/g/s/5.gif)
![~;)](/g/s/2.gif)
Nevím právě jak Aymary potřebují, ale my máme v kleci pro korelu ještě misku s pískem a gritem, což potřebují pro trávení a ještě jí tam dávám misku na senegalské proso a jiné lahůdky
Jsem nahlodaná, pokud se Aymary nechají snadno ochočit, tak bych ji snad i pořídila a dala s klecí holkám do pokoje, ale zase jsem četla, že to není moc zdravé mít papoucha ve spací místnosti
![~d~](/g/s/29.gif)
Zase právě nevím, jak by se chovala krotká Rozárka, která běžně lítá po kuchyni a viděla by další dva nové ptáčky v kleci
![~d~](/g/s/29.gif)
taky jestli by to těm novým nevadilo, že jim jiný pták přistává na kleci... Ale já jsem asi po tátovi a ti ptáčci mě tááák lákají - jen je v pytli, že jsme limitovaní prostory paneláku
![~8~](/g/s/37.gif)
Lído, mít ptáčka je super, ale i s tou nejlepší klecí jako máme my
![~:-D](/g/s/1.gif)
ze které skoro nic nelétá -slupky ze zrní..., tak v době přepeřování je všude peří
![~k~](/g/s/5.gif)
Ale po dvou letech vidím na té naší Rozárce, že přepeřuje míň často a víc postupně, takže to není jako dřív když začala přepeřovat a jak lítala po místnostech, tak bylo opravdu peří úplně všude
![~k~](/g/s/5.gif)
U korely je fajn, že když jí vychytáme zrní, tak opravdu dělá tuhé bobky, které strašně rychle zasychají a jsou z nich kamínky
![~;)](/g/s/2.gif)
takže to co někde utrousí na koberec sebere v pohodě vysavač. Co máme psa, tak žádné bobky nikde nejsou
![~8~](/g/s/37.gif)
Nicméně je ptáček opravdu super- pro nás občas jako TV, kdy sedím u klece a řehtám se tomu, jak Rozárka blbne na kroužcích, když si hraje se zvonečkem a skáče z houpačky na houpací kroužky a těma se proplétá shora dolů