| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky, mám Mirenu přes 3 roky, jen jednou jsem měla opravdu obavu že jsem těhotná a to proto, že se mi naplnily prsa a na podprsence jsem vypozorovala mlezivo ale stím jsem bojovala i před Mirenou.Tak jsem zkusila test, jinak bez obav.

MS vůbec nemám, jednou za půl roku si tělo vzpomene a špiním asi 5 minut.V podstatě když to jednoduše řeknu, všimnu si jen zabarvenýho papíru a spodní prádlo není nijak poznamenáno. Jednou za cca rok, slabší krvácení (opět jednorázovka).Rozhodně nemám svoje stavy při PMS.To už neznám podle mě jsem poloviční chlap :o)))))

Mirenu jsem si nechala dát po šestinedělí, MS jsem měla jen jednu a to po ukončení kojení.První půlrok si tělo zvykalo.
O tělísku absolutně nevím, nitky nebo teda vlákna cítím jen když je opravdu hledám, nechala jsem je uplně zkrátit.Kdyby tělísko vypadlo, rozhodně o tom víš.

Jelikož mám porovnání s DANOU se kterou jsem trpěla rok a krvácela celý 3 týdny 4, ve finále mi jí vytáhli s velikým zánětem.

Mám trombofilii a toto je pro mě jediná rozumná volba a rozhodně bych neměnila, po 5ti letech pokud nebudu plánovat prcka, nechám si dát druhou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.