Mamky, díky moc za pozitivní komentáře. No, já jsem si teda spočítala, že když je riziko 1:290, tak prostým vydělením a násobením 100 vychází pravděpodobnost postižení 0,34 %. Jinak telefonicky mi doktorka řekla, že jsem jim spadla do rizikových a že tedy amnio doporučuje znovu nyní zvážit, i když jsem ho ráno odmítla. A na protokolu mám napsáno červeně "výsledek pozitivní". Jinak to číslo 1:290 je už vypočítáno asi i s věkem, pod tím je ještě psáno, že výpočet rizika pro Downův syndrom pouze podle věku je 1:165.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.