Fabieno, já mám doma tu knížku Holka nebo kluk /akorát teď nevím, kam jsem ji zašantročila
)/, tam je seznam potravin na holku a kluka a i jídelníček, ale tam jde hlavně o to, že musíš dodržovat vše naprosto přesně!!! Přesný poměr minerálů, nestačí říct, že jsi jedla JAKO na kluka a je to holka nebo obráceně, musí to být opravdu přesně. Tuším, že ženy rozdělili na tři skupiny, ty, co to dodržovaly naprosto přesně, ty, co udělaly nějakou chybičku a ty co to nevydržely nebo více chyb. V první skupině tuším úspěšnost 80 %, v té, co udělala malou chybku, už to bylo nevím přesně, ale třeba 60 % a třetí klasika 50 %. Z toho jasně vyplývalo, že nesmíš udělat chybu, nebo to je jako kdybys nedodržovala nic!
A teď se chci ještě zeptat, slyšela jsem teď babskou radu, jak se pozná, jestli žena bude mít holčičku a ještě nikdy jsem o tomto způsobu neslyšela a prý to všem sedí
, tak prosím o názor, jestli to sedí i u vás.
Žena už musí mít doma dítě do 4 let /to nejmladší/ a určuje se to podle vlásků, jestli se tomu dítěti vlásky vzadu na krku sbíhají do jednoho pramínku, tak další dítě bude holčička.