Přidat odpověď
Pari, já myslím,že jsi neudělala nic špatně,to prostě má třeba k tomu genetický předpoklad,mě na ortopedii řekl hned mudr,že bude mít taky plochý nohy jako jeho starší bráška,důležité je,aby jsi pro něj měla kvalitní obuv,co má v botě vytvarovanou vložku,aby neměl plochý nožičky,my kupujeme botky FARE,jsem s nimi spokojena,no a pak se dají udělat ještě zvlášť vložky do bot,buď na předpis od ortopeda a nebo že si je sama zaplatíš,ty má Štěpa už,má i ty paty šikmo jak píšeš,dělají mu vložku přímo na jeho nožičku,zrovna minulý týden jsme byli dělat,protože mu vyrostla noha a musím koupit větší botky,ty se kupují až když máš ty vložky,Štěpovi i to dělají na tu patičku,aby mu to rovnalo nožku no a pak s ním cvičit,nejjednodušší je,aby si stoupal na špičky několikrát za den ,doma určitě chodit v obuvi a venku na travičce zase na boso :)určitě se na ortopedii objednej,na vložky je nárok 1 za půl roku,já beru vždy dvoje,aby měl Štěpa jedny ve školce a pak v normálních botách,tobě budou stačit jedny,ale je na posouzení ortopeda,zda je opravdu potřebujete,pokud třeba nebudou stačit jen ty botky,co mají tu zdrav vložku v sobě.
Předchozí