| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Luci, díky za optání, máme se moc fajn. Psala jsem to před pár dny, že Dani leze jako ďas, staví se k nábytku a už i krásně obchází! Je to veliká šikulka! Stále cvičíme, ale už jenom 1 cvik, tak se to dá a přiznám se, že už to docela flákáme :-) No musím se zase polepšit! Konečně máme i jiné fotky než na dece :-) Teď nám psycholožka zrušila návštěvu, ale myslím, že je opožděná tak půl roku, což je tak pořád stejně. Hlavně že my stále vidíme, jak se pořád zlepšuje. Sice nemluví, ale rozumí nám skoro vše i složitější věci a také se to snaží udělat nebo ukázat na obrázku. Takže jsem zatím klidná. Samozřejmě žvatlá o stošest, ale opravdové slovo s významem je pořád jenom máma :-) Teď jsem s ní začala dělat to znakování, myslím, že by nám to mohlo pomoct v dorozumívání. Ale uvidíme!

Pegy, takže už za měsíc budete 4! To je úžasné a ještě s překvapením k tomu!~x~~x~~x~ Tak držíme pěsti a máš pravdu, hlavně, ať je miminko zdravé!~s~~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.