Dee dee, to jsem nepostřehla, že zakladatelka chtěla jen zkušenost s mentálně postiženými. Nebo jen negativní zkušenosti. Kdyby naši nebyli super a kdybych se ségrou neměla dobrý vztah, taky bych mohla mít pocit, že jsem kvůli ní o něco přišla. Všude jsem ji tahala s sebou. I na diskošky. Takže mi omezovala různá dětská dobrodružství a pak randění. Ale mně až tak nevadilo, když jsme nestihly zdrhnout z cizího sadu, že jsem nemohla tolik jezdit na kole, protože ona to nemohla.... Tak sorry, že jsem se vyjádřila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.