| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

...teda v cihlovym činžáku.

Asi před 20 lety jsem dostala od spoluzacky kuře koupené v Holes. tržnici.
Měla jsem ho v krabici s lampicko. Aby zralo, musela jsem mu tukat verzatilkou do žrádla. Když jsem přestala tukat, kuře přestalo zrat. Asi je to reflex.
Pak povyrostlo a vylezlo z krabice, tak jsem ho naučila proskakovat obruci.
Slepice (doufala jsem, ze to bude kohout) chodila po kobercich, po linu a po balkoně, guano z ni jen litalo. Uklizela jsem to, potud dobrý.

Pak jsem odjela někam se školou a naši ze slepice serouci na koberce malem zesileli. Táta bral slepici v bytě jako osobni utok, bo spoluzacka byla neter jistého známého potentata, s nimž měl kdysi pracovni rozkol.

Po mem navratu otec rozhodl, ze slepice bude nadále trvale žít na chatě. Postavili jsme ji dvoupatrovou haciendu s balkónem a vystlanou plysem, aby se cítila jako doma. Dostala vždycky zásoby na týden a takhle to fungovalo do srpna. Pak ji dostal darem soused se slepičím dvorkem, kteremu lezly oči z dulku, když jsme mu říkali, jak je vychovana a ukazovali, jak proskakuje obruci.

Byla to psina, ale na vejce nedošlo ;-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.