dneska jsem jednoho místního skorobezdomovce požádala o jistou práci za úplatu. vytáhl telefon, že si uloží mé číslo. aparát bratru za 17000 jak se pochlubil. ale má ho přez kámoše. jinak by byl za 20. já jsem schovala v dlani svůj prastarý ericson a uvědomila jsem si, že jsem si toho nevšimla poprvé. jistá maminka jedné dcery spolužačky neměla ani na základní jídlo, ale měla nejdražší typ telefonu aple u nás na trhu. prý má fantastické funkce. ani nechci diskutovat. jen takové zamyšlení. mmch nezávidím, můžu si ho koupit taky, ale mě k soukromí i práci stačí, že je v něm funkce sms a volání. ale vnuklo mi to myšlenku na název tématu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.