No, zrovna včera jsem jí zkoušela boty s tkaničkama a byl to opruz utahovat jednu řadu za druhou, obě boty, tkaničky se občas při chůzi rozvážou samy, pak zase rozvazovat... Boty na suchý zip si zvládne komplet obout i zapnout sama. Co se týče Superfitu, měkké bývají často jen ta nejmenší čísla. Právě že po synovi tady pro ni Supefity mám, tehdy jsme je koupili, protože jsme nesehnali lepší, ale dvakrát měkké nejsou, jsou šněrovací a jsou zbytečné dlouhé (má široké chodidlo a vysoký nárt). Jsou to 23 a jsou jí velké, momentálně - jak se oteplilo - chodí v jeho prvních botkách bama č. 21
nebo v teniskách z Deichmannu č. 22. Zimní boty měla po něm Superfity č. 24 (ty možná bude nosit ještě i příští zimu :) Nijak velké jí nebyly, ale možná z nich zároveň nevyroste...
Syn je taky záhada. Měl zimní boty 28, teď vyštrachal v krabici loňské zimní 27 a tvrdil, že ho netlačí a jsou mu ok - takže jsem mu snad na tuto zimu kupovala nové boty zbytečně
. Pak v klidu obul loňské letní - trekové nízké a sandálky Keen, opět prý ho netlačí, prý asi rostou s ním
. Tyhle dvoje jsme mu objednali o č. větší, je znát, že už se mu tam ty prsty tísní, ale stejně jsem přišla o iluzi, že dětem rostou nohy minimálně o dvě čísla ročně