Tak uvidíš, vyptej se. Jen taková rada jeslti můžu - až ti bude píchat jehličky tak dávej pozor, abys cítila jako by el. proud, ne jen ten vpich. To je totiž hodně podstatný rozdíl mezi tím, když ti píchá jehličku čech nebo číňan. Češi mají mnohdy naučené body, do kterých píchnout, ale ti číňani to "vidí" a když tě píchne tak cítíš kolem toho bodu v té energické dráze lehké brnění jako by proud a to je správně. Když bys to necítila tak ten bod není správně napíchnutý. Držím palce. Ať ti pomůže. Ten můj mi bylinky nedával nikdy a srovnal mi žaludek, játra a žlučník jen akupunkturou a akupresurou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.