Do teď jsem kupovala vše značkové, z dětských krámků a jelikož teď je těch peněz přece jen míň, tak jsem prvně boty objednala dcerkám z netu http://www.boty-detske.cz/produkty/letni-a-domaci-obuv/detske-divci-balerinky.html?v=&radit_dle=&radit_jak=&pohlavi=divky&velikost=29&filtrovat.x=56&filtrovat.y=11
Boty prodávají různých značek a já jsem zrovna dcerkám vybrala balerínky jeden pár za 300 Kč, polská značka a dle info měly být uvnitř jemná kůže a zvenku koženka (a je tam uvnitř kůže
). Zvažovala jsem to poměrně dlouho a než jsem se rozhoupala, tak už měli dost přebráno. Navíc paní prodává i na MMB a má tam mraky spokojených referencí, tak jsem boty objednala taky a jsem strašně moc spokojená! Předchozí boty měla dcerka za 1500 Kč kožené a byly příšerné - tlačily na patě a okolo výkroje vpředu... fakt to byl krok stranou. Teď jsem jí teda trošku vzala větší ty balerínky, ale s vložkou to jde
a vzala jsem jí tam i botasky se softshelem a membránou za 540 Kč stahovatelné na gumu - spokojenost maximální. Balerínky jsou skvěle měkké, foremné, dnes si obě pochvalovaly cestu po městě
Samozřejmě ale nevím, jak budou boty vypadat po pár měsících nošení - zatím ale vypadají opravdu dost dobře.