Hele já to studovala v Brně jako obor mediální studia a žurnalistika, je to spousta teorie spousta historie a kulturních paradigamt. Myslím, že to v budoucnu prostě nevyužiju mám sice Bc., ale psát do novin nehodlám (to bys využila i na malém městě) můžeš psát na dálku atd... ale jinak přímo obor med.studia celkem k nepoužití pro práci. nevím. Mám k tomu soc. práci, takže se věnuju tomu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.