jo a ještě... takhle jsem si přes net kupovala zimní hodně teplý boty Sorel z USA, protože v čechách si k tomu přirazí 200 %... no a jak jsem tu velikost pořád řešila, tak jsem zpanikařila a radši si koupila to větší číslo.
doteď mě to mrzí, boty jsou supr, nijak mi ten úprostor navíc nevadí při chůzi, kdybych jela za polární kruh, můžu tam naspat i několikery ponožky... jen jsou to zbytečný lodě, na který nejsem zvyklá.
ale třeba na těch stránkách sorel je docela přesná srovnávací tabulka velikostí, zkus na ní mrknout - klikni na to SIZE CHART
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.