| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

300 000? Klidně. momentálně nemáme auto, takže to by bylo 100 000, ale to nepočítejme, jasně, to je óbrkup. Co bych zvládla ihned za běžné věci:

- postel manželskou masiv 2x2m 20 000, gauč obývák 30 000 (mám nejen matraci s polštáři přehozenou froté prostěradlem), kuchyňskou linku (má přes 30 let, papundekl, v posledním tažení) na míru, masiv 50 000 a dvoupatrová dětská postel masiv 10 000Kč

- nemám vůbec nic na sebe, tam, vynechejme luxus, bych užila 15 000Kč včetně bot, stačil by mi na to půlden (nakupuju rychle)

- na půl dne bych tu zanechala placenou pomoc s úklidem, potřebuju grunt - 2000 Kč

- na další půlden, co bych běhala po obchodech bych spláchla malíře (výměn elektrických kabelů - tam by luplo 50 000Kč) bych bohužel nestihla.

- 10 000 bych klidně utratila za merino oblečky pro děti, stačilo by mi tak třičtvrtě hoďky.

- za 10 000 bych nakoupila nové látkovky, all-in one

- za 20 000 bych koupila po netu víno z jednoho moravského sklípku, s kterým mám výborné zkušenosti) a nechala si ho poslat luxusně PPLkem.

- za 3000 bych koupila dodatečně ségře dárek k narozkám, oční stíny nebyla zrovna pecka.

- za 2000 bych koupila obří deskovou hru Civilization

- za asi 30 000 bych ihned koupila dovolenou u moře na podzim (říjen) - nemít děti, hned bych vypadla na měsíc s manželem do Vietnamu/Číny, to by bylo asi za 70 000Kč.

- za 1000 bych si nechala po tom všem udělat masáž u nás doma ~j~~j~

Mě by těch 300 000 stačilo tak akorát, ale 20 000 na sporožiro by mi nezbylo!!! ~t~~t~~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.