Ahoj,jak psala Iva,tady byl ted uzasny pocasi. Ja jsem musela rychle na pudu. Vyndavat letni obleceni,protoze to bylo na kratasy a sortky a ve skriny maji deti jenom zimni veci. Celorocni se mne tam nevejde....
Hanko,kdyz me bezky tragicky nebavi a hlavne pro me je kouzlo v tom,ze deti byly od 9.30 do 3 v lyzarsky skolicce a my jsem konecne byli s manzelem na par hodin bez deti.
Pafco ja mam ty deti vsechny nejak vysoky,ale Natalka je asi jenoni v norme. Je ji 7 let a nosi veci na 7. Verca meri 149cm a obleceni ji musim kupovat na 12:). Lukas uz taky nosi vsechno na 5-6 a jsou mu 4:))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.