Přidat odpověď
My byli v dceřiných 10ti měsících letecky v Bulharsku a byla to jedna z nejhezčích dovolených. Letadlo naprosto v pohodě-byla pohodářka tak dělala obličeje na ostatní cestující. Moc se ji líbil černoch s dredama co seděl za námi. Ubytování jsme měli s polopenzí, takže ráno jsme něco na snídani vždycky vybrali-loupané ovoce, jogurt, pečivo..atd., na večeři jsem měla s sebou kaši a malou varnou konev na pokoj. Přes den na pláži pak přesnídávku, nebo ty skleničky...ale ještě jsem v té době kojila a v horku stejně měla víc žízeň než hlad. Celý den jsme trávili na pláži pod slunečníkem. Malá chodila na plavání, takže v moři jsem se s ní potápěla, ta radostně vískala na celou pláž....poslední dva dny byly velké vlny, tak jsme se koupali v bazénu u hotelu. S sebou jsme měli golfáč, v letadle s tím počítají-takže žádný problám a ráno jsme ho vždy celý obložili věcma a vyrazili na pláž. Nejvíc místa zabraly v kufru plínky, jinak jsme nic moc extra nebrali. Kyblík s konvičkou jsme koupili až tam na pláži ve stánku za pár korun. Postýlku jsme měli na pokoji v hotelu zdarma. Malá si vyloženě užívala že nás měla oba dva jen pro sebe a pak jsme si nemohli vůbec vzpomenout, jestli vůbec za celou dovolenou zaplakala....Se synem jsme si už pak letadlo nedovolili. Pacifikovat v letadle a u moře dvě děti by už bylo náročnější, takže jsme byli v Krkonoších když měl rok. Jinak víkendy na chalupě nepočítám za dovolené, tam jezdili oba od malička...
Předchozí