| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

My jsme na tom podobně, loni už jsme byli v Tatrách s 2 měsíčním, letos teda pojedeme s ročním... Tatry - penzion jsem vybírala tak, aby měl na svých webkách "Rodiny s dětmi jsou vítány" - aby neřešili, že malý v noci řve (řval co 2 hodiny v té době). Kojila jsem, takže jídlo neřešeno, UM s sebou, plíny, hračky, jeli jsme autem s velkým kufrem, tak jsem vzala i vaničku (byla tam jen sprcha a malý je zvyklý se koupat). Cesta přes 3 hodiny autem, ale v pohodě. Krásná velká zahrada, ale bazén jen "velký", takže tam bych s sebou brala asi dětský nafukovací bazének. Výlety v kočáru nebo v nosítku, většinou je prospal.

Jinak jsme taky zvyklí jezdit, sbalit do auta nás umím bez problémů, do letadla jsem na to zvědavá, hlavně z hlediska povolené váhy (tj. kolik vzít skleniček s jídlem atd., ale snad si vybereme nějakou civilizovanou zemi, kde se dá koupit + když budou dobře vařit, může jíst s náma). Rychlovarnou konvici a UM určitě, voda se dá koupit všude, kam bychom se mohli vypravit. Plíny. Oblečení. Hračky. Základní léky. Kočár. Opalovací krém - klobouček - najaké to triko proti slunku. Deku na válení se. Pasy a peníze :-).

Chtěla bych moře, letecky, all inclusive. Má to být dovolená hlavně pro mě, abych si odpočinula, takže plný servis. Vybírat začnu v dubnu, tak se pak můžeme dělit o zkušenosti :-). Spíš jsem zvědavá, jestli zbyde nějaké místo na věci pro mě v kufru - dítě sbalím v pohodě.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.