Přidat odpověď
Mikito, to mi připomíná kamarádku. Ona bez práce, chlap zaplatí hypotéku, půjčku a splátku na auto a nezbývá jim skoro nic. Mají 3 děti. Na výdaje jako léky a pod. si půjčujou od rodiču. Ale když jí řeknu, že je někde něco ve slevě nebo by to měla levnější, kdyby měla kartičku, tak to nechce. Jsme malé město. Všechny drogerie kolem náměstí, ona bydlí kousek od náměstí. Minule si naříkala, že jim dochází prášek na praní a aviáž a jak nemají peněz. Když jsem jí řekla, že v Tetě je v akci za super cenu, tak mi řekla "No jo, ale tam já nechodím, my jezdíme do Tesca a nakoupíme vždycky všechno tam." Přitom je celé dny doma, klidně se tam může projít. Když jsem jí pak opět upozorňovala na nějakou dobrou slevu v Kauflandu, bylo mi řečeno to samé. "Tam my nenakupujem, my jezdíme do Tesca." Přitom na nákup jezdí autem a do toho Tesca jedou kolem kauflandu. Ale to by museli zastavit a zvednout prdel.
Jinak k otázce-používám kartu drogerie Teta, DM drogerie, drogerie Shlecker, místní lékárny a kartu Ikea.
Předchozí