| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Potřebuju poradit, asi se pobavíte jaký jsem netechnický tele, ale mobil mám jen na volání a na sms jinak tomu rozumím jak koza petrželi...

Brzy mi končí paušál u T-mobile měla jsem tarif "PŘÁTELÉ V SÍTI HIT" myslela jsem že smlouvu mi automaticky prodlouží, ale operátorka mi sdělila že tento tarif už T-mobile nenabízí a začala mi vnucovat tarif "PŘÁTELÉ 300" jenže ten není rozhodně tak výhodný jako ten můj původní tarif, chtěla jsem od operátorky vědět víc, jenže ta mi hned začala strkat telefon za korunu - jakoby nestačilo že už jsem dostala dva při uzavření smlouvy a stejně by mi byly na nic (tchýně je ochotně zabavila~t~)

Nevím si vůbec rady co dál, nechce se mi přistupovat na daleko horší podmínky než mám teď, taky se mi ale nechce k jinému operátorovi protože T-mobile má prakticky celá naše rodina tudíž jiný operátor by se prodražil...

Co se stane když mi vyprší smlouva? Můžou mi automaticky šoupnout jiný tarif? Nebo co se stane? Co byste dělaly v mé kůži vy? Zavolat na operátora se mi znovu nechce vnucujou tam kde co a to co potřebuju se stejně nedozvím....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.