Taky s tím každý rok zápasím. dřív jsem batikovala voskem a ten jsme po obarvení umyla pod horkou vodou. Před pár lety jsem ke své hrůze s voskem sundala i tu barvu a měla vajíčka zase zpátky bílá. Tak teď barvím barvou na vajíčka a fleky maskuju pomocí obtisků, ale ráda bych zase vyzkoušela batiku. Mám ráda vajíčka hlavně červená nebo žlutá a to mi ovšem s přírodními barvami nejde. Jinak tedy barvím vždy plná vejce, aby to byl ten symbol života, prázdná skořápka prý znamená smrt.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.