| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Famfule, pocity, které máš, znám osobně ~;)
Momentálně čekám třetě, ale až budu mít po rodičáku, plánuju zůstat ještě nějakou dobu doma s dětma. Nevím přesně jak dlouho, navíc nemáme v Praze žádnou rodinu, žádné hlídání, manžel je hodně pracovně pryč, jsem na děti v podstatě sama, takže asi do té doby, než půjde nejmladší do školy...možná v první nebo po první třídě....kariéru nehoním, pokud to budeme finančně zvládat, není co řešit, cítím to tak srdcem, s dětma je mi fajn, péče o rodinu mě baví, ba přímo naplňuje, dětem se věnuju...
Mladšímu teď budou tři, od září by mohl být vě školce, ale nejde, taky jsem už slyšela kritiku, protože kolem sebe mám spoustu kamarádek, které právě kariéru honí, od miminek mají chůvu, děti do jeslí, do miniškolek, soukromé školky, atd., ale já ho do školky dát ještě nechci ~j~
Jednak neni na školku úplně zralej, to vím, za druhé nejsem zvědavá na školkové nemoci, když budu mít v létě narozené miminko...za třetí, chci ho prostě ještě doma, nechci ho dát ještě pryč...nevim, mám to tak :-)

Jestli to zvládnete finančně a manžel s tím nemá problém (ten můj ne, naopak oceňuje, že se o děti skutečně starám, líbí se mu, že mají láskyplnou péči a schvaluje to), tak není co řešit, okolí je do toho prd, a nemysli, i tohle je práce a dost náročná a záslužná ~;)
Navíc manžel může o to víc pracovat či řešit svoji kariéru, nebrzdí ho děti, ví, že je o ně postaráno, když marodí, nemusí s nima být doma, může jezdit na pracovní cesty, to vše by šlo velmi těžko,kdybych chodila do práce i já...
Jsem tu pro mojí rodinu a těší mě to ~s~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.