Ahoj holky ! Nakoukla jsem jak to vypadá u Dojanky. Věřila jsem, že se to dnes zlomí a přeju aby už bylo jenom líp. Já jsem taky vyprala a uklidila zimní svršky, doufám, že už je nebudeme potřebovat. U nás je teď v mateřském centru burza dětských věcí, tak jsem naplnila tašky a doufám, že se něčeho zbavím. Kájík má pěkné věci, značkové boty tak snad se nám nějaká korunka vrátí. Přeju pěkný víkend a klidný večer ! Jdu sledovat Vyprávěj....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.