| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Reklamu bohudík neznám, ale pokud je to tak, jak píšeš, tak by mě to také nadzdvihlo. Kdyby to bylo ve stylu matka s dcerou vytřou a otec se synem například udělají nějakou těžkou práci v garáži, kolem domu nebo na zahradě, žádný problém s tím mít nebudu.
Naopak se mi kdysi líbila reklama také tuším na čistící prostředky, jak otec se synáčkem chtěli jít koukat na fotbal, ale napřed tam nějaké zvířátko řeklo "tak to teda ne", všichni členové rodiny bez ohledu na věk a pohlaví uklidili a pak šli koukat na ten fotbal.

Já nemám ráda reklamy, kde jsou muži popisováni jako debílci, kteří neumí vzít do ruky ani hadr. Například ta, jak matka někam odešla, tatíček má být doma s asi 10letou dcerkou a je totálně bezradný ze všeho - z psích chlupů na podlaze i z nádobí ve dřezu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.