| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

samozřejmě, že to není paušální, ale je na tom hodně pravdy, když jsem si promítla, jak naše generace přistupuje k výchově

je to ode zdi ke zdi oproti generaci našich rodičů

jenže si myslím, že tahle výchova se jednou naší generaci těžce vymstí, jak moc těžce záleží na tom, jak brzy se "sekneme", nebo jestli neprozřeme a potáhneme to až do dospělosti dětí.

Co tak sleduju, tak moje kamarádky taky dětem hodně vysluhují.

Ale pak, když si promítnu, že většinou obskakované děti se s příchodem dospělosti nezmění jako mávnutím kouzelného proutku, nezačnou naopak pomáhat rodičům, nedozrajou sami od sebe, přijde mi, že si na sebe pleteme na stáří pěkný bič, protože až nebudeme poskytovat služby pak...no nevím~d~~d~z nikoho se ještě nestal pomáhající altruista, pokud byl vychováván spíš jak sobeček~d~

aby velká část naší generace jednou nezaplakala nad tím, až bude sama pomoc potřebovat /v dětství cepírovaní vlastními rodiči, v dospělosti vlastními dětmi, na stáří - nepotřební??? ~d~/

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.