| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Článek jsem nečetla,ale s tím co tu bylo řečeno nemůžu tak úplně souhlasit.
Dnešní doba je poněkud jiná,než ta,kdy jsem třeba byla malá já. (komunismus) Za mě nebylo až tak moc kroužků,takže nebylo tolik organizovaných aktivit a ani se to tolik nenosilo,aby se rodiče tolik dětem věnovali.
Dnes je nabídka aktivit pro děti obrovská a je jenom na rodičích co pro svoje děti vyberou. Moje děti od malička navštěvovali různé kroužky. Sportovní i hudební a já jsem je v jejich zájmech podporovala. Do školy nikdy nedocházeli v místě bydliště,takže jsme je automaticky vozili. A kroužky i dnes mají převážně na druhém konci města. Syn už si jezdí sám a dceru vozím,protože ta končí hodně pozdě. Oslavy dětem dělám každý rok a vůbec mi to nepřipadá špatné,protože,kdy jindy si mají užít,když ne jako malí. Doufám,že všechno co dostanou jednou dají zase oni svým dětem. jako rodina spolu trávíme dost času,takže nemám pocit,že bychom se jim nevěnovali.Za chvilku nám odrostou a budou mít svoje zájmy,takže ten čas,který trávíme společně je krátký. Za sebe můžu říct,že dětem poskytuji maximální full servis a přesto jsou dostatečně samostatní. Syn si sám umí uvařit (steka,vajíčka,wafle,palačinky,buchta,atd.) umí si po Praze dojet,kam potřebuje,zařídí si co potřebuje atd. Můžu se na něj spolehnout v tom,že,když jde ven vrátí se přesně na čas atd. Dcera je menší a tak samozřejmě ještě moc sama nikam nejezdí,ale i ona je celkem samostatná v takové té sebeobsluze. Pokoje si už dávno uklízejí sami. Já jenom občas zařvu,když se mi nezdá pokoj dost uklizený a jednou za čas u nich udělám generální úklid. Takže tvrdit,že děti,které dostanou všechno pod nos od malička se neumějí o sebe postarat nemůžu. A k tomu,že dřív hlídali sourozenci ty mladší můžu říct jenom tolik. Nepořizovala jsem si děti,aby se navzájem hlídali. Pořídit si dítě a pak ho hodit na krk sourozenci považuji od rodičů za sobeckost.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.