Lassie, já to neberu jako obětování se. Navíc si i já mezi tím stihnu najít čas na svoje zájmy. A,když třeba vezmeme s dcerou kolo a jedeme na výlet,tak je to taky prima. Chlapi třeba necháme doma a jedeme sami. Občas to děláme tak,že si kluci dají chlapskej den a mi holčičí a užíváme si to spolu. To taky není marný. Navíc třeba na ty kola taky můžeme všichni. Já už mám děti 11 a skoro 15,takže je spousta věcí,které nás baví všechny. A ano jsou to takový moje domácí zvířátka. :-D
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.