Já se přiznám,že mi cizí rozeřvaný a nevychovaný děti vadí hodně a takový ten "americký" kult dítěte fakt neuznávám. Netrpěla bych takové rozkňučené chování vlasntím dětem a tam ho neschvaluji i u jiných dětí,které mě třeba svým chováním obtěžují na dovolené nebo třeba na obědě v restauraci. TO mám vždycky vztek ne na to dítě,kterému nikdo neřekl,jak se má ve společnosti chovat,ale na ty rodiče. Při představě,že mám děti někde na hlídání a chci si odpočinout a vedle sedí rodinka s tímhle typem dětí se ji ježí všechny chlupy na těle.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.