| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

... jak velké máš děti, Heleno?

Totiž u nás nic jiného než polovojenská výchova v lecčems fakt nefunguje. A to opravdu leccos fungovalo donedávka odmalička. Třeba čištění zoubků apod.
Poslední dobou? Připadá mi, že věci opakuji jak přeskakující gramodeska. Dneska jsem dělala generální úklid po asi 14-ti dnech, kdy jsem měla úplně jiné starosti a na nic krom mytí nádobí se tu v úklidu nesáhlo, ani jsem neměla čas prudit... A větší úklid nebyl asi měsíc.

Takže od rána jsem prudila, aby utřeli prach, vyluxovali, vytřeli, ... (kluci 13 let).. - UKLIDILI tam, kde to uvidím asi na první dobrou. Vyluxovali, taky tak asi na náměstí v pokoji. Já říkala od rána, že pořádně !! a vědí, jak to vypadá.
Měli smůlu, svlíkali postele, klepali klepačem, já utírala prach, kam nevylezou (sama nosím schůdky), povlíkali postele.. a TĚCH KECŮ??! ~:( i manžela jsem vykopala odpoledne ven, když jsem napastovala podlahy.
Každý večer připomínám čištění zubů, mytí uší a často stříhání nehtů.

Vědí, že spodní prádlo, ponožky a trička se mění denně... dneska mi bylo sděleno, že má jenom jedno hezké tričko, co rád nosí a jinak žádné. Tak jsem ho donutila přerovnat skříň.

Jasně neděle. Venku byli oba asi 4 hodiny, tohle stihli kus dopoledne a kus navečer... ALE PŘIPADALA JSEM SI JAKO MAJOR DEBIL. Bez mého vzteklého výrazu to fakt nešlo. A jasně, můžu tam alergikům nechat bordel.~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.