| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hanko, začala jsem běhat sama, je to pro mě jednodušší, než se s někým domlouvat, prostě když můžu, tak nechám večer děti manželovi a vyběhnu. Bydlíme teď na vesnici, kolem šílené kopce, ale krajina pěkná, občas potkám někoho třeba se psem nebo tak, to neřeším, jestli vypadám blbě, kašlu na ně, nikoho tu stejně neznám. Bylo by fajn běhat s někým, ale jak říkám, nikoho tu v okolí neznám a ještě se domlouvat, to by bylo složité, takhle se řídím podle sebe a podle toho rozpisu, prostě si řeknu, že to zvládnu, těch 7 minut rychle jít a pak minutku běžet, to jde, no a znova a znova a je to, a zbytek dojdu domů a je mi fajn. Fakt bych nikdy neřekla, že budu běhat, ani ve škole jsem nikdy neuběhla celou 1500m a byla jsem vždycky poslední.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.