Ahoj, také vám asi volají super výhodné nabídky nových tarifů. Jak k tomu přistupujete? Necháte nabízející mluvit? Necháte se do něčeho vmasírovat? A nemáte prosím někdo zkušenost s tarifem Mých 5 u T-mobilu? Mám už svůj telefon s tarifem hit a paní mi trvdí že je pro mě výhodnější pořídit si ještě těch Mých 5 - ale bylo by to na nové číslo, novou smlouvu a s telefonem Samsung. Tak nevím prý by mě vyšlo pak volání celkově levnějši. Ale samsung telefon neznám, mám vyzkošenou Nokii a u té bych ráda zůstala. A taky nechci měnit číslo... A teď babo raď. A taky nemám ráda nabídky po telefonu, zdá se mi to velké vměšování do soukromí a vynucení si pozornosti. Jaké máte názory a zkušenosti? Opravdu jste si v podobném případě finančně polepšili? Nelitovali jste? Díky všem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.