mám ji taky na těch dvířkách od mrazáku a to mám mrazák prázdný:o( a i kdyz jsem to skoro vyčistila a nechala rok otevřené, tak se mi po prvním zapnutí znovu černé fleky na gumě na jednom místě znovu udělaly, a teď už to z toho dostat nemůžu, neroste to ale je to hnusné na plíseň u vany a v koupelně-černé fleky kolem v lištách a tak je dobré savo razant-je opravdu uplně nejlepší, naliješ chvíli necháš a pak už to téměř bezpracně setřeš, dobře trochu odrbeš ale narozdíl od toho jak jsem pucovala gumu na mrazaku octam, savo si tam netroufam, bojim se že by mi ta guma zteřela a už by netěsnila takže zkouším ocet pořád dokola a pořád nic
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.