Hurá, už mám po daních. Všechno je spočítané, odevzdané a zas budu mít trochu klidu na ostatní práci a hlavně na zábavu. :-D
TULI- obrovské díky za snahu zorganizovat R. a za nápad s maskami.
Přiznám se, že sice vůbec netuším, o co jde, protože u nás o ničem takovém nevím, ale už se moc těším, až poznám něco jiného. Jako sobotní program skvělé. A páteční je asi jasný všem - po roce (s některými po dvou letech) pokecáme o tom, jak šel život, co nového, co starého....
Třeba u mě je vše jakoby při starém z vnějšího pohledu, ale život na "vesnici" mě asi zvláštním způsobem změnil v hlavě. Díky Hance a jejich skvělému domácímu mléku, kvůli kterému se na H. moji synové moc těšili a kvůli jejich skvělému máslu, jsem si ve vedlejší vesnici našla statek, kam si chodím pro mléko. No a k tomu se nabalily možnosti domácích vajec, zeleniny, masa a drůbeže... Zkrátím to, dostala jsem se do stavu, kdy jsem se začala rýpat v zahradě a to nejen kvůli kytkám, ale i kvůli vlastní zelenině. Dokonce plánujeme dodělat plot a pořídit kurník. Já. Já, která jsem nechápala, proč se někdo přivazuje k hroudě a zvířatům, místo aby raději trajdal po světě a užíval adrenalinu. Že by stáří???
A co u vás, holky, co nového??? Hlaste nové děti, nové manžely, nové milence, nové zvířecí miláčky, nové přátele, nové zážitky... nebo aspoň nové tričko.